MIGIMIGI DAN 2019: mesta za BREZPLAČNI vstop so se ZAPOLNILA v enem samem dnevu po odprtju prijav!

Še vedno ne moremo verjeti, kaj se je zgodilo - v enem samem dnevu smo navdušili prvih 1000 prijavljenih na dogodek, ki so prejeli BREZPLAČEN vstop v Arboretum Volčji Potok na dan dogodka. Ampak brez skrbi - število mest NI omejeno, zato lahko svojo prijavo še vedno oddate in si zagotovite mesto na največji rekreaciji na prostem v Sloveniji!

ZAPOLNJENIH 1000 MEST POST

V enem samem dnevu po velikem odprtju prijav so se zapolnila mesta, ki so prvim 1000-im prijavljenim obiskovalcem omogočila BREZPLAČEN vstop v Arboretum Volčji Potok na dan dogodka. 

ŠTEVILO PRIJAV NI OMEJENO, zato se lahko še vedno pofočkate >>> tukaj in si zagotovite svoje mesto na dogodku, 

VSTOPNINA v Arboretum Volčji Potok pa bo v tem primeru znašala največ 6 €/osebo, saj so brezplačna mesta že pošla.

HVALA vsem, ki ste se že prijavili in nam tako izkazali zaupanje, ter vsem tistim, ki se še boste. Tega res ne smete zamuditiZ nami bo najbolj migimigastičen team športnih strokovnjakov: 

Patricia Pangeršič, Petra Ugrin Parovel, Ana Kersnik Žvab iz kluba Devayani, Urška Rihter iz Centra Celote, Tinkara Končar iz Tinks Yoga centra, Denis Porčič - Chorchyp iz kluba borilnih veščin Samurai, Indira Ekić in Matic Kolenc, Nataša Gorenc, Sebastjan Simler, Manja Zadel in Jasmina Hafner, Mario Sambolec z ekipo dr.Feelgood, Klemen Maček iz Slimmax vadbenega centra za ženske, Manca Šepetavc, ekipa 4P fitnesa - Maja Dobnikar, Tamara Smonker, Iva Jurov, Nik Žlak, Robert Rus, Viktorija Manzinni, Anže Spreizer in Anja Šivic ter ekipa BODIFIT fitnesa - Irena Skuk, Asja Pajk, Gregor Stele in Katja Frol Štefan

Pridružili pa se nam bodo tudi vrhunski Migimigi ambasadorji 

Z nami bodo energični Trkaj, aktualna miss športa Dora Markun, selektor državne kolesarske reprezentance Andrej Hauptman in gorski reševalec GRS Kamnik Matjaž Šerkezi

Kaj bomo počeli? Migali, migali in še enkrat MIGALI!

Spoznavali, opazovali in preizkušali bomo športne vadbe - BOOTYCAMP, RESET WORKOUT, SALSATION, FIT PRENATAL in še mnoge druge, poslušali bomo zanimiva predavanja vrhunskih predavateljev, se udeležili Migimigi teka po Arboretumu in še in še. Poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše, saj jih čaka vrsta zabavnih aktivnosti. 

Povej prijateljem in prijateljicam ter se nam na dogodku, kjer bo vladal odličen vibe, pridruži tudi ti!

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi