MIGIMIGI DAN 2019: PRVIH 1000 PRIJAVLJENIH PREJME PROST VSTOP!

Ne odlašajte s prijavo, saj prvih 1000 prijavljenih na dogodek prejme PROST VSTOP v Arboretum Volčji Potok!

Letošnji Migimigi dan bo še bolj odmeven, še bolj migimigastičen in bombastičen, kot je bil prvi. Že lani je v Arboretumu migala nepregledna množica ljudi, naš team športnih strokovnjakov pa je s svojo odlično energijo na noge dvignil prav vse - tudi tiste, ki so prišli samo pogledat in spoznat športne vadbe ali pa bogato ponudbo stojnic. 

Letos zagotovo ne bo nič drugače, saj se vračamo v še večji in še boljši zasedbi ter s še bolj atraktivnimi in zabavnimi vadbami, delavnicami in predavanji. 

Vas zanima, kako izgleda Reset Workout vadba, ki ste jo lahko spremljali v shujševalnem šovu The Biggest Loser Slovenija? Ali pa bi želeli izvedeti več o tem, kako se zdravo prehranjevati ob napornem življenjskem slogu? Si že dolgo ogledujete katero izmed vadb, pa se vam ne zdi smiselno plačevati članarine za fitnes, da bi jo preizkusili? Potem je Migimigi dan pravi za vas - atraktiven program dogodka lahko preizkusite popolnoma brezplačno, zraven pa se še družite, noro zabavate ne le vi in vaši prijatelji, temveč tudi vaši najmlajši!

Tako kot lani, bo dogodek popolnoma brezplačen, plačljiv pa bo le vstop v Arboretum Volčji Potok. 

Ker smo lani opazili kako veliko vas je tistih, ki uživate v aktivno preživetem dnevu in dobri družbi, smo letos samo za vas pripravili atraktivno ponudbo >>> PRVIH 1000 PRIJAVLJENIH NA DOGODEK PREJME PROST VSTOP!*

Zato nikakor ne odlašajte s prijavo >>> oddajte jo tukaj in si zagotovite prost vstop v Arboretum ter udeležbo na najbolj norem športnem dogodku letošnjega leta. 

*Po zapolnitvi prostih mest, bo prijava še vedno mogoča, prijavljeni obiskovalci pa bodo prejeli poseben popust na ceno vstopnice v Arboretum Volčji Potok, pri čemer bo njena cena znašala le 6€. 

Se vidimo!

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi