MIGIMIGI DAN 2019: se vidimo jutri, s seboj prinesite brisače ali podloge za vadbo!

Naš jutrišnji Migimigi dan v Arboretumu Volčji Potok, je pred vrati. Čaka nas sončno vreme in prijetne temperature, največja rekreacija na prostem pa bo tudi letos na enem mestu združila najboljše iz sveta športa, fitnesa in prehrane. Spodaj sledi nekaj ključnih informacij o dogodku.

V Arboretum Volčji Potok vstopate skozi glavni vhod in svojo po nadaljujete po pešpoti, ob kateri bodo postavljene označevalne table, ki vas bodo usmerile do prizorišča.


Vaša prijava na dogodek je bila informativne narave, z njo pa ste si zagotovili brezplačen ali pa cenejši vstop v park (več informacij o tem boste našli na vstopnici, ki ste jo prejeli na vaš e-poštni naslov). Da pa bi si dokončno zagotovili mesto na izbrani vadbi, delavnici ali predavanju na dan dogodka, pa vas vabimo, da se vse od 10.30 ure dalje zglasite na INFO TOČKI, ki vas bo čakala pred vhodom na prizorišče. Tam boste lahko preverili urnik in oddali svojo dejansko prijavo na izbrano aktivnost in si tako zagotovili svoje mesto na najbolj zabavnih vadbah, delavnicah in predavanjih daleč naokoli!


Zaradi narave dogodka vam priporočamo, da s seboj prinesete športno opremo in brisačo ali podlogo za vadbo, saj bo večina vadb potekala na travnatih površinah. 


Se vidimo!


Urnik vadb lahko preverite >>> TUKAJ. 


 

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi