POHITITE: prijave na dogodek se polnijo zelo hitro!

Tisti, ki se boste na dogodek prijavili med prvimi, boste imeli priložnost, da doživite elitni trening ali predavanje v družbi izbranega trenerja oziroma predavatelja. Mesta se polnijo zelo hitro, zato pohitite in si udeležbo zagotovite čimprej!

Največja rekreacija v Sloveniji bo letos potekala na spletu! 

Migimigi dan leto znova navdušuje vse več in več tisoč obiskovalcev, ki se v Arboretumu Volčji Potok združijo v eno Migimigi srce in skupaj preživijo zabaven dan v odlični družbi znanih trenerjev, predavateljev, Migimigi ambasadorjev, ter popolnoma brezplačno preizkušajo in spoznavajo številne vadbe, delavnice in predavanja. Ker #migamodgovorno, vas bo letošnje doživetje Migimigi dneva pričakalo kar v udobju lastnega doma – v soboto, 26. septembra 2020 se bomo skupaj zmigali s kavča in razbili dolgočasno rutino! Z nami bodo osebna trenerka Patricia Pangeršič, priznani športni psiholog dr. Matej Tušak, ekipa 4P fitnesa, fizioterapevt Dino Murić, kineziologinja in trenerka Petra Parovel, svetovno priznana jogistka Ana Kersnik Žvab, športni strokovnjak in svetovalec Jernej Ogrin iz ekipe SpoznajPrehrano, simpatična jogistka Tinkara Končar, trener borilnih veščin Denis Porčič - Chorchyp, terapevtka in coachinja Jasmina Turnšek, živahni Trkaj in Migimigi ambasadorji


Nekaj srečnežev bo z nami migalo tudi v živo!

Izberite vadbo, delavnico ali predavanje, ki bi se ga želeli udeležiti tudi v živo in z malo sreče boste prav vi med tistimi srečneži, ki bodo doživeli elitni trening, delavnico ali predavanje v družbi svojega najljubšega trenerja ali predavatelja. Število mest je zaradi zagotavljanja varnosti obiskovalcev in upoštevanja ukrepov NIJZ močno omejeno, elitni trening, delavnico ali predavanje v živo pa boste doživeli tisti, ki se boste na posamezno aktivnost prijavili med prvimi! 


Mesta na elitnih treningih se polnijo zelo hitro 

Pohitite in oddajte svojo prijavo, saj se mesta na elitnih treningih v živo polnijo zelo hitro. Le še nekaj jih je na voljo, vadbi za oblikovanje telesa, ki jih bosta vodili odlični trenerki Patricia Pangeršič in Petra Parovel, pa sta že zapolnjeni.

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi