Ste pripravljeni? Vrača se: Migimigi dan 2019!

| Migimigi dan 2019 | Največja rekreacija na prostem | Sobota, 21. september 2019 od 10. ure dalje | Arboretum Volčji Potok |

Po bombastičnem prvem Migimigi dnevu, na katerem je lani premierno migalo več tisoč odlično razpoloženih obiskovalcev, nas letos čaka nov športni dan za vse, ki radi migate, se zabavate in uživate na prostem v najbolj carski družbi.  

Lani smo migali, migali in še enkrat MIGALI – s simpatično Indiro Ekić, Maticem Kolencem, nasmejano Patricio Pangeršič, glasno Natašo Gorenc, zabavnim Chorcypom in še mnogimi drugimi, smo na noge dvignili cel Arboretum in se družili, zabavali, slikali, smejali … na koncu pa ugotovili, da to noro druženje pač preprosto moramo PONOVITI! 


Letos se najbolj nor team Migimigi športnih strokovnjakov vrača v Arboretum Volčji Potok, kjer se bo v soboto, 21. septembra 2019, odvil že drugi Migimigi dan! 

Predstavljamo letošnjo ekipo športnih strokovnjakov 

Z nami bodo Patricia Pangeršič, Petra Ugrin Parovel, Ana Kersnik Žvab iz kluba Devayani, Urška Rihter iz Centra Celote, Tinkara Končar iz Tinks Yoga centra, Denis Porčič - Chorchyp iz kluba borilnih veščin Samurai, Indira Ekić in Matic Kolenc, Nataša Gorenc, Sebastjan Simler, Manja Zadel in Jasmina Hafner, Mario Sambolec z ekipo dr.Feelgood, Klemen Maček iz Slimmax vadbenega centra za ženske, Manca Šepetavc, ekipa 4P fitnesa - Maja Dobnikar, Tamara Smonker, Iva Jurov, Nik Žlak, Robert Rus, Viktorija Manzinni, Anže Spreizer in Anja Šivic ter ekipa BODIFIT fitnesa - Irena Skuk, Asja Pajk, Gregor Stele in Katja Frol Štefan

Pridružili pa se nam bodo tudi vrhunski Migimigi ambasadorji 

Z nami bodo energični Trkaj, aktualna miss športa Dora Markun, selektor državne kolesarske reprezentance Andrej Hauptman in gorski reševalec GRS Kamnik Matjaž Šerkezi

Kaj bomo počeli? Migali, migali in še enkrat MIGALI!

Spoznavali, opazovali in preizkušali bomo športne vadbe - BOOTYCAMP, RESET WORKOUT, SALSATION, FIT PRENATAL in še mnoge druge, poslušali bomo zanimiva predavanja vrhunskih predavateljev, se udeležili Migimigi teka po Arboretumu in še in še. Poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše, saj jih čaka vrsta zabavnih aktivnosti. 

Tega res ne smeš zamuditi! Povej prijateljem in prijateljicam ter se nam na dogodku, kjer bo vladal odličen vibe, pridruži tudi ti!

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life