Ste pripravljeni? Vrača se: Migimigi dan 2020!

| Migimigi dan 2020 | Največja rekreacija na spletu | Sobota, 26. september 2020 od 11. ure dalje | www.migimigidan.si |

Vrača se: največja rekreacija v Sloveniji, ki bo letos potekala na spletu!

Največja rekreacija na prostem – Migimigi dan – vsako leto znova navdušuje vse več in več tisoč obiskovalcev, ki se v Arboretumu Volčji Potok združijo v eno Migimigi srce in skupaj preživijo zabaven dan v odlični družbi znanih trenerjev, predavateljev, Migimigi ambasadorjev, ter popolnoma brezplačno preizkušajo in spoznavajo številne vadbe, delavnice in predavanja. Izkušnja, kot jo opisujejo zadovoljni obiskovalci, je vsako leto znova nepozabna in zato komaj čakajo, da leto zaokroži in znova pride tisti dan, ki so ga komaj čakali.
Migimigi ekipa se letos seli na splet!

Ste pripravljeni, da zamigate s priznanimi športnimi strokovnjaki, preizkusite zanimive delavnice ter poslušate odlična predavanja znanih coaching imen? Z nami bodo osebna trenerka Patricia Pangeršič, priznani športni psiholog dr. Matej Tušak, ekipa 4P fitnesa, fizioterapevt Dino Murić, kineziologinja in trenerka Petra Ugrin Parovel, svetovno priznana jogistka Ana Kersnik Žvab, športni strokovnjak in svetovalec Jernej Ogrin iz ekipe SpoznajPrehrano, simpatična jogistka Tinkara Končar, trener borilnih veščin Denis Porčič - Chorchyp, terapevtka in coachinja Jasmina Turnšek, živahni Trkaj in Migimigi ambasadorjiKer #migamodgovorno, vas bo letošnje doživetje Migimigi dneva pričakalo kar v udobju lastnega doma – v soboto, 26. septembra 2020 se bomo skupaj zmigali s kavča in razbili dolgočasno rutino! POZOR! Število mest je omejeno, spletni programi pa bodo na voljo samo predhodno prijavljenim obiskovalcem! Ampak to še ni vse …


Nekaj srečnežev bo z nami migalo tudi v živo!

Prijave na dogodek se odprejo v sredo, 26. septembra 2020 ob 11.00 uri na www.migimigidan.si.

Izberite vadbo, delavnico ali predavanje, ki bi se ga želeli udeležiti tudi v živo in z malo sreče boste prav vi med tistimi srečneži, ki bodo doživeli elitni trening, delavnico ali predavanje v družbi svojega najljubšega trenerja ali predavatelja. Pohitite, saj je število mest zaradi zagotavljanja varnosti obiskovalcev in upoštevanja ukrepov NIJZ močno omejeno, elitni trening, delavnico ali predavanje v živo pa boste doživeli tisti, ki se boste na posamezno aktivnost prijavili med prvimi! 


Se vidimo!

 

Tega res ne smeš zamuditi! Povej prijateljem in prijateljicam ter se nam na dogodku, kjer bo vladal odličen vibe, pridruži tudi ti!

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi