Vrača se: Migimigi dan 2021!

| Migimigi dan 2021 | Največja rekreacija na prostem | Sobota, 18. september 2021 od 10. ure dalje | Arboretum Volčji Potok |

SPLET-event-850x475 - NOVICA

Po bombastičnem online Migimigi dnevu, na katerem je lani migalo več tisoč udeležencev migalo preko spleta, nas letos čaka nov športni dan za vse, ki radi migate, se zabavate in uživate na prostem v najbolj carski družbi, kajti Migimigi dan 2021 se vrača v Arboretum Volčji Potok!  


Spomnimo, kako smo leta 2019 na noge dvignili cel Arboretum in se družili, zabavali, slikali, smejali … na koncu pa ugotovili, da to noro druženje pač preprosto moramo PONOVITI! Letos se najbolj nor team Migimigi športnih strokovnjakov vrača v Arboretum Volčji Potok, kjer se bo v soboto, 18. septembra 2021, odvil že kar tradicionalni Migimigi dan! 


Predstavljamo letošnjo ekipo športnih strokovnjakov 


Z nami bodo Patricia Pangeršič, Petra Parovel, Jan Kovačič iz Reset Studia, Manca Šepetavc, Zumbalicious crew, Nataša Gorenc, Tinkara Končar iz Tinks Yoga centra, Nuša Gnezda, Ana Kersnik Žvab iz kluba Devayani, Anja Mušič iz Smart FITa, Vitka ritka, ki jo sestavljata Barbara in Jakob, Lucija Volčanšek - FitLucija, Rebeka Dremelj in dr. Ivica Flis, Anže Spreizer, Žan Zupančič iz Spoznaj Prehrano in Dino Murić.


 

Pridružili pa se nam bodo tudi vrhunski Migimigi ambasadorji 


Z nami bodo energični Trkaj, licencirana prehranska svetovalka FitLucija, trener kolesarske ekipe POGI TEAM GENERALI Miha Koncilija in gorski reševalec ter alpinist Matjaž Šerkezi

Kaj bomo počeli? Migali, migali in še enkrat MIGALI!


Spoznavali, opazovali in preizkušali bomo športne vadbe - BOOTYCAMP, RESET WORKOUT, ZUMBA FITNESS, FIT DANCE in še mnoge druge, poslušali bomo zanimiva predavanja vrhunskih predavateljev in še in še. Poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše, saj jih čaka vrsta zabavnih aktivnosti. 


Tega res ne smeš zamuditi! Povej prijateljem in prijateljicam ter se nam na dogodku, kjer bo vladal odličen vibe, pridruži tudi ti!

Sponzorji

Sponzorji