O dogodku

Migimigi dan oz. največja rekreacija na prostem vsako leto znova ponudi priložnost, da popolnoma brezplačno spoznamo raznolike športne vadbe, delavnice in predavanja ter preživimo odličen dan v najboljši družbi vrhunskih imen iz sveta športa, psihologije in prehrane ter Migimigi ambasadorjev. 


Že nekaj let zapored se tradicionalno srečamo v idiličnem okolju Arboretuma Volčji Potok, kjer z več tisoč obiskovalci preživimo s soncem obsijan dan, poln dobre energije in miganja. Vsako leto znova na noge dvignemo prav cel Arboretum, se družimo, slikamo, zabavamo, smejimo … na koncu pa ugotovimo, da to doživetje preprosto moramo ponoviti.


Prav zato se bomo družili tudi letos – sicer malce drugače, vendar še vedno z najboljšim naborom športnih strokovnjakov, najboljšimi vsebinami in aktivnostmi ter najboljšo družbo. Na največji rekreaciji, ki bo letos potekala na spletu, se nam lahko pridružite tudi vi – oddajte svojo prijavo na www.migimigidan.si in si zagotovite dostop do brezplačnih treningov, predavanj in delavnic naše Migimigi ekipe.

Preveri, kako smo migali lani …

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi