O dogodku

Več kot 1700 navdušenih obiskovalcev se je udeležiloMigimigi dneva – največje rekreacije na prostem

    


Zabavno, veselo, nasmejano in nadvse aktivno. Takšno je bilo vzdušje na Migimigi dnevu 2021 oz. največji rekreaciji na prostem v Arboretumu Volčji Potok. Več kot 1700 obiskovalcev je preživelo s soncem obsijan jesenski dan, poln dobre volje in miganja. Veselje je bilo še toliko večje, saj so se lahko udeleženci tudi v teh časih spet srečali, se družili, zabavali in skupaj migali.


Letos so pripravili kar pet odrov, na katerih so za vadbo, motivacijo in dobro voljo skrbeli Patricia Pangeršič, Petra Parovel, Nataša Gorenc, Jan Kovačič, Anže Spreizer, FitLucija, Maca Šepetavc, Tinkara Končar, Nuša Gnezda, Zumbalisious Crew, Vitka Ritka, Dino Murič, Žan Zupančič in drugi. Udeležencem so bile na voljo različne vadbe, top predavanja strokovnjakov in zanimive delavnice. Predavanje oz. pogovor sta med drugim imeli tudi pevka in podjetnica Rebeka Dremelj in specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine dr. Ivica Flis. Na sporedu je bil tudi glasbeni program, za katerega so poskrbeli raper Rok Terkaj - Trkaj in skupina Flirrt. Vrhunec dneva je bilo vlečenje vrvi, kjer so svoje moči pomerili obiskovalci, vaditelji, in zaposleni zavarovalnice Generali. Kot predstavnik srebrnih odbojkašev, se je pridružil tudi športniki Jan Pokeršnik. 


Migimigi dan poteka že štiri leta zapored, in sicer z izjemo lanskega leto, ko je bilo zaradi COVIDA-a v on-line okolju, tradicionalno v zelenem okolju Arboretuma Volčji Potok. Vrhunska imena iz sveta športa, psihologije in prehrane, Migimigi ambasadorji ter številni obiskovalci so tudi letos na noge dvignil cel Arboretum, se družili, fotografirali, zabavali in se smejali. Končna odločitev je le ena – doživetje se bo preprosto moralo ponoviti, zato že nestrpno pričakujemo Migimigi dan 2022.


Preveri, kako smo migali …

Sponzorji

Sponzorji