Ana Devayani Kersnik Žvab
Ana Devayani Kersnik Žvab
srebrna joga olimpijka, Evropska prvakinja joge 2018
Vadba
ANTISTRESS JOGA
#migimigi
#migizano
#migimigidan2020
#antistressjoga

Ana Devayani Kersnik Žvab, srebrna joga olimpijka, Evropska prvakinja joge 2018

O ANI 


Ana Kersnik Žvab je svetovni javnosti poznana tudi pod spiritualnim imenom Devayani in velja za mednarodno priznano jogistko z izjemnimi rezultati na področju joge. S svojimi dosežki se je že zapisala v sam svetovni vrh joge, že več kot desetletje pa poučuje različne vadbe, med katerimi ji joga predstavlja tudi način življenja. Njeno delo je poznano tako v Sloveniji, kot tudi v tujini, kjer je delovala in deluje. Kot direktorica Kluba Devayani, Založbe Devayani, Studia Devayani in spletne Joga Akademije, deli znanje in izkušnje z druugimi ljubitelji joge, saj meni, da si vsak posameznik zasluži živeti najlepše možno življenje. Njena vizija je pomagati čim več ljudem in še naprej nadgrajevati svoje znanje, saj se - več kot 20-im mednarodnim licencam navkljub - še vedno izobražuje na vseh področjih, ki pomaga izboljšati kvaliteto življenja vsakega posameznika. 


O ANTISTRESS JOGI 


Ani se lahko pridružite na Migimigi dnevu, kjer bo vodila jogijsko vadbo, s katero boste poskrbeli za umiritev misli in popolno sprostitev telesa. Gre za kombinacijo različnih stilov joge, s poudarkom na tem, da se telo dobro aktivira in na koncu sprosti, kar nam omogoča, da odženemo stres iz telesa, da s polnostjo zadihamo in se počutimo boljše in bolj vitalno. S pomočjo antistress joge lažje premagujemo vsakodnevne stresne situacije in pomagamo telesu, da se boljše regenerira in ddeluje. To pa nam omogoča, da se počutimo boljše in smo posledično tudi bolj zdravi. 


POSEBNA POZORNOST 


Ana je za vse tiste, ki se boste predprijavili na njeno vadbo, pripravila tudi posebno darilce - prejeli boste namreč e-knjigo Anti-stress joga, ki vam bo v pomoč pri praksi joge kar v udobju lastnega doma. 


PRIPOMOČKI 

Priporočljivo je, da pred pričetkom spletnega programa pripravite tudi blazino za vadbo.


Powered by Froala Editor

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi