Ana Devayani Kersnik Žvab
Ana Devayani Kersnik Žvab
Srebrna joga olimpijka, Evropska prvakinja joge 2018
Vadba
SRČNA JOGA
#migimigidan2019
#srcnajoga
#migizano

Ana Devayani Kersnik Žvab, Srebrna joga olimpijka, Evropska prvakinja joge 2018

O ANI 

Ana je svetovno priznana jogistka, njena ljubezen do joge pa je neizmerna, o čemer pričajo številna področja njenega delovanja. Najmlajša predstavnica svetovne zveze za jogo, srebrna joga olimpijka in Evropska prvakinja joge 2018, avtorica uspešnic Joga za nosečnice, Joga mami in dojenček ter Srčna joga, Joga in (ne)plodnost ter voditeljica oddaje TV Devayani in predsednica joga in plesnega kluba Devayani, tako sodeluje tudi s priznanimi manekenskimi agencijami in na družbenih omrežjih deli koristne nasvete za ljubitelje joge.


SRČNA JOGA 

Srčna joga je revolucionarna zvrst joge, ki jo je zasnovala sama Ana Kersnik Žvab. Zajema načine in prijeme za krepitev srca, saj je osredotočena na anahata čakro, tj. energetski center in na samo srce. Povečuje vzdržljivost, moč in prožnost celotnega telesa, povečuje vitalnost in izboljša pretok energije po telesu, zmanjšuje napetost v telesu, upočasni staranje, pospeši regeneracijo, poskrbi za notranji mir in ravnovesje v telesu, izboljšuje umsko in telesno kondicijo, odpira nove dimenzije mišljenja, omogoča prostore za duhovni razvoj, kar vpliva na boljše celostno počutje in zdravje posameznika.


Vadba je posvečena vsem starostnim skupinam in vsem tistim, ki bi želeli preventivno okrepiti svoje srce.


PRIPOMOČKI

Priporočljivo je, da s seboj poleg športne opreme prinesete tudi blazino za vadbo.


DEVAYANILATES 

Devayanilates je posebna mešanica pilatesa, joge in meditacije, ki jo je po desetletjih izkušenj prav tako zasnovala Ana Kersnik Žvab, njeno poimenovanje pa je izpeljanka iz njenega umetniškega imena, po katerem jo pozna jogijska elita po vsem svetu – Devayani. Gre za vadbo, ki omogoča oblikovanje telesa, izgubo odvečnih kilogramov, razteg telesa in boljšo kondicijsko pripravljenost. 


Vadba je nizka do srednje intenzivna, zato je primerna tako za začetnike, kot tudi športno aktivne osebe.


PRIPOMOČKI 

Priporočljivo je, da s seboj poleg športne opreme prinesete tudi blazino za vadbo.


Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life