Anže Spreizer
Anže Spreizer
mag. Fakultete za šport, fitnes trener in trener mobilnosti (FZS, FRC)
Vadba
CELOSTEN POGLED NA GIBANJE
#migimigidan2019
#migis4P
#migizanzetom

Anže Spreizer, mag. Fakultete za šport, fitnes trener in trener mobilnosti (FZS, FRC)

O ANŽETU 

Anže je magister Fakultete za šport, fitnes trener in trener mobilnosti (FZS, FRC), strokovnjak za kettlebell, bodyweight, Ido Portal the Corset in kinesio taping, športni in klasični maser. Pri svojem delu izhaja iz lastne zgodbe o gibalni oviranosti iz otroštva, njegova bogata zakladnica znanj in profesionalne izkušnje pa pričajo o tem, da zelo dobro ve, kako pomembno pravzaprav je funkcionalno gibanje. 


DELAVNICA: FUNKCIONALNO GIBANJE

Veliko je govora, kaj je funkcionalno gibanje. Na delavnici se boste spoznali z gibalnimi vzorci in gibanji, ki so odločilna za naše zdravje. Analizirali boste svojo lastno učinkovitost pri dihanju, hoji in različnih bolj kompleksnih gibanjih. Nekaj pozornosti boste namenili tudi konceptom padanja, mobilni pripravi telesa ter gibalnim nalogam. Skozi lastno opazovanje boste poizkusili ugotoviti, kaj so naše šibkosti in kako jih lahko izboljšamo.


PREDAVANJE: CELOSTEN POGLED NA GIBANJE  

Danes imamo na razpolago tisoče virov, iz katerih lahko dobimo informacijo kaj je za nas dobro, kaj bi morali početi in kako najhitreje doseči določen cilj. Večina strokovnjakov ima napisane programe in jedilnike, ki garantirajo 100% uspešnost v zelo kratkem času. Na predavanju bo Anže govoril o zgoraj napisanem paradoksu, kot tudi o celostnem pogledu na gibanje; kako si postaviti cilje, kako povečati učinkovitost in samoposlušanje ter na kakšen način si oblikovati okolje, da nam ta omogoča spremeniti način življenja.


PRIPOMOČKI 

Priporočljivo je, da s seboj prinesete športno opremo, dodatnih pripomočkov pa ne boste potrebovali.

Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life