Denis Porčič, Chorchyp
Denis Porčič, Chorchyp
Profesionalni borec in trener borilnih veščin
Vadba
VADBA Z ELEMENTI BORILNIH VEŠČIN
#migischorchypom
migimigidan2019
#vadbazelastikami

Denis Porčič, Chorchyp, Profesionalni borec in trener borilnih veščin

O DENISU

Denis Porčič je profesionalni borec in trener borilnih veščin, lastnik Kluba borilnih veščin Samurai (KBVS), osebni trener in glasbenik. Že v mladih letih je izkazal veliko naklonjenost borilnim veščinam, svoje bogato znanje pa vse do danes razdaja vadečim v svojem klubu, ki jim njegova živahna energija in dobra volja vedno znova prideta do živega. 


VADBA Z ELEMENTI BORILNIH VEŠČIN

Gre za kombinacijo eksplozivne aerobne vadbe z elementi različnih borilnih veščin, ki zajema vse od udarcev z rokama, brcanj z nogama in pravilnega dihanja pod vodstvom profesionalnega borca največje evropske borilne organizacije FCC. Vadba te bo popeljala na čudovito pot spoznavanja borilnih veščin, te napolnila z energijo in navdala z občutkom moči, obenem pa poskrbela za učinkovitost srčno-žilnega sistema in pljuč, kurjenje kalorij, izboljšanje koordinacije, mišičnega tonusa in telesne drže.


Vadba združuje elemente od nizke do visoke intenzivnosti in je primerna tako za začetnike, kot tudi za  športno aktivne osebe, predznanje pa ni potrebno.


VADBA Z ELASTIKAMI

Elastike so nepogrešljiv pripomoček za vadbo, s katero želimo oblikovati telo ter okrepiti mišice celotnega telesa. Gre za posebne kinetične trakove, ki so velika uspešnica v Ameriki in so nam v veliko pomoč pri intenzivni vadbi z željo po poudarjanju mišičnega tonusa in čvrstosti mišic. Ko vsakdanji vadbi dodamo upor trakov, vzdržljivost in mišično moč izpostavimo velikemu izzivu, mišice pa bodo morale delati močneje. 


Vadba združuje elemente od nizke do visoke intenzivnosti in je primerna tako za začetnike, kot tudi za  športno aktivne osebe, predznanje pa ni potrebno.


PRIPOMOČKI 

Priporočljivo je, da s seboj prinesete športno opremo, dodatne pripomočke pa boste prevzeli na prizorišču.  

Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life