Jernej Ogrin
Jernej Ogrin
športni strokovnjak (SpoznajPrehrano)
Vadba
PREDAVANJE: HRANA JE VAŠ ZAVEZNIK, NE SOVRAŽNIK
#migimigi
#migimigidan2020

Jernej Ogrin, športni strokovnjak (SpoznajPrehrano)

O JERNEJU 

Jernej Ogrin je prehranski strokovnjak in član ekipe SpoznajPrehrano, ki na slovenski sceni predstavlja enega izmed glavnih izobraževalnih kanalov na področju prehrane in življenjskega sloga. Jernej se udejstvuje predvsem kot prehranski svetovalec, ustvarjalec vsebin in predavatelj. Zaveda se pomena individualizacije prehrane in k temu stremi pri vseh aspektih svojega dela. Kompleksno prehransko znanost svojim poslušalcem poenostavi in jim pokaže, da mora biti vsakodnevna prehrana čim manj komplicirana. Še tako poglobljeno in strokovno znanje ni vredno veliko, če ciljna publika ali posameznik ne ve, kaj z njim storiti. 


»Ljudje se s prehrano nočejo obremenjevati, po drugi strani pa se nezavedno z njo obremenjujejo vedno bolj. Vsakodnevna prehrana mora biti karseda poenostavljena in postavljena v kontekst posameznikovega življenja. Hrana in prehrana nam morata pomagati dosegati zdravje in dobro počutje brez slabe vesti.«


PREDAVANJE: HRANA JE VAŠ ZAVEZNIK, NE SOVRAŽNIK 

V svojem predavanju bo Jernej predstavil, kdaj za prehrano sploh lahko rečemo da je zdrava. Pojasnil bo, da živil ni pametno deliti na »dobra« in »slaba«, govoril bo tudi o pomembnosti odnosa do prehrane, razbil pa bo tudi nekaj večnih prehranskih mitov, za katere je čas, da grejo v pozabo. Predavanje bo polno praktičnih in takoj uporabnih informacij. 


Powered by Froala Editor

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi