Manja Zadel & Jasmina Hafner
Manja Zadel & Jasmina Hafner
Profesionalni osebni trenerki (AFP)
Vadba
VADBA V PARU
#migimigidan2019
#vadbavparu
#migizmanjo
#migizjasmino

Manja Zadel & Jasmina Hafner, Profesionalni osebni trenerki (AFP)

O MANJI IN JASMINI 

Manja in Jasmina sta osebni trenerki (AFP) in dobri prijateljici, ki bosta svojo ljubezen do miganja in živahno energijo zagotovo prenesli na obiskovalce njune vadbe. Obe sta na pot trenerstva stopili v želji po celostni telesni preobrazbi in navdušenju, ki sta ga začutili ob tem. Na svoji poti želita vadečim dokazati, da lahko funkcionalna vadba pozitivno vpliva na telo in um ter tako postane, ne le del vsakdanjika, temveč čas, ko se lahko za trenutek odklopite od vsakdanjih problemov in telo napolnite z novo energijo.


FUNKCIONALNA VADBA V PARU: KER JE V DVOJE LEPŠE 

Intenzivna vadba z uporabo lastne teže se bo izvajala v paru, kar bo prispevalo k večji motivaciji in zabavi vadečih. Gre za srednje intenzivno vadbo z uporabo lastne teže, bolj zabaven in zanimiv tip vadbe, ki ga lahko izvajamo v paru s komerkoli ne glede na partnerjevo fizično pripravljenost, saj se vadba prilagodi posameznikovi fizični zmogljivosti. Gre za izvajanje dinamičnih vaj, ki prispevajo k izboljšanju kvalitete življenja.


Vadba združuje elemente od nizke do srednje intenzivnosti in je primerna tako za začetnike, kot tudi za športno aktivne osebe. Izvajala se bo v paru – a tudi če boste na vadbo prišli sami, se bo tam zagotovo našel še kdo, ki bo iskal partnerja.


PRIPOMOČKI 

Priporočljivo je, da s seboj poleg športne opreme prinesete tudi blazino za vadbo. 

Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life