Mario Sambolec
Mario Sambolec
specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj FZS
Vadba
PREHRANSKO SVETOVANJE
#migimigidan2019
#migizmariom
#migizdrfeelgood

Mario Sambolec, specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj FZS

O MARIU 

Mario je specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj FZS (Fitnes Zveza Slovenije), ki je slovenski javnosti poznan tudi pod imenom dr.Feelgood. Svoje bogato znanje s področja fitnesa in prehrane je združil v unikatni filozofiji, s katero ruši stereotip klasičnega pristopa »fitnesa in diet«. Z njo utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa in uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Najsi bo ta več energije, boljše počutje, odpraviti določeno zdravstveno težavo, izoblikovati atletsko postavo ali za vselej izgubiti nekaj odvečnih kilogramov.


Na Migimigi dnevu 2019 pa ne bo sam. Pridružila se mu bosta dva vrhunska sodelavca ekipe dr.Feelgood – Nenad Kojić in Matjaž Macuh, skupaj pa boste odkrivali mite in resnice zdrave prehrane. 


PREHRANSKO SVETOVANJE 

Mario bo za obiskovalce pripravil vrhunsko predavanje, kjer bo – tako kot zna le on – brez zadržkov in z resničnimi dejstvi, predstavil resnico o zdravi prehrani in njenem pomenu za človeško telo. Govoril pa ne bo le on, temveč tudi vi. Imate kakšno prehransko vprašanje, zagato ali mit, ki bi ga želeli enkrat za vselej razrešiti? Tam bosta poleg Maria tudi Nenad in Matjaž, skupaj pa boste našli odgovore na vsa vaša vprašanja.  


PRIPOMOČKI 

Priporočamo, da s seboj prinesete zvezek in pisalo ter vsa vprašanja, ki bi jih ekipi želeli zastaviti glede prehrane. 

Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life