Marjeta Pandža in Lara Klavora
Marjeta Pandža in Lara Klavora
inštruktorici ZUMBE
Vadba
ZUMBA
#migimigi
#migis4p
#migimigidan2020

Marjeta Pandža in Lara Klavora, inštruktorici ZUMBE

O MARJETI IN LARI 

Marjeta se s plesom profesionalno ukvarja že od malih nog, njena strast pa sta jazz balet in step. Po 12 letih profesionalnega plesa in številnih izjemnih tekmovalnih rezultatih na državnih in svetovnih prvenstvih, je odkrila novo strast - latino ritme. V sklopu Master latin show skupine in pozneje kot del skupine Dance Soul Project je nastopala na več salsa kongresih na domačih in tujih odrih. Takrat se je pojavila nova zvrst vadbe – ZUMBA, ki je obnorela cel svet in v enaki meri tudi njo. Leta 2013 je postala licencirana inštruktorica Zumbe ter pridobila licenco za vaditelja skupinskih fitnes vadb pri Fitnes zvezi Slovenije. 


Lara pleše že od svojega tretjega leta starosti, v petnajstih letih aktivnega treniranja pa si je priplesala veliko dobrih uvrstitev in zmag v različnih kategorijah na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih. Pot jo je kasneje zanesla v latino ritme, kjer je pod okriljem ženske salsa skupine Dance Soul Project nastopala na številnih domačih in tujih kongresih. Leta 2010 je pridobila licenco za inštruktorico zumbe, kasneje pa je opravila še drugo stopnjo izobraževanja in pridobila licenco za vaditelja in inštruktorja skupinskih fitnes vadb pri Fitnes zvezi Slovenije.

 

ZUMBA 

Zumba  je energična in zabavna plesna vodena vadba, ki združuje različne latino ritme, vse od temperamentne salse, čutne bachate, pa do razvpitega reggaetona. Je ples, sproščenost, energičnost, užitek in zabava. Če želite narediti nekaj dobrega za svoje telo in dušo, se zabavati v dobri družbi, ob divjih ritmih in latino glasbi ter izkoristiti kakšno uro v tednu za dobro kardio vadbo, je Zumba prava za vas!  

 

Powered by Froala Editor

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi