Matic Kolenc & Indira Ekić
Matic Kolenc & Indira Ekić
Reset Workout trener in finalistka šova TBLS
Vadba
RESET WORKOUT
#migimigidan2019
#resetworkout
#migizmaticem
#migizindiro

Matic Kolenc & Indira Ekić, Reset Workout trener in finalistka šova TBLS

O MATICU IN INDIRI 

Matic Kolenc je profesionalni osebni trener in trener slovite vadbe Reset Workout, ki jo večina Slovencev pozna iz shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija, kjer Matic že tretje leto zapored sodeluje kot pomožni trener. Na odru Migimigi dneva se mu bo pridružila tudi nekdanja finalistka omenjenega šova, Indira Ekić, ki je prav z omenjeno vadbo popolnoma preobrazila svojo postavo in navdušila Slovenijo. 


RESET WORKOUT 

Reset Workout je dinamična skupinska krožna vadba, ki posluša človeško telo in upošteva, da je namenjeno za gibanje in druženje. Posebnost in privlačnost vadbe je v tem, da združuje elemente več športnih in vsakodnevnih aktivnosti, s svojo raznolikostjo pa pripomore k temu, da ljudje v njej resnično uživajo. Združuje vaje, s katerimi razvijamo moč, gibljivost, hitrost in vzdržljivost, z njo pa dodobra razmigamo celotno telo. 


Vadba združuje elemente od nizke do visoke intenzivnosti in je primerna tako za začetnike, kot tudi za  športno aktivne osebe, saj posameznik sam določa intenzivnost in število ponovitev.


PRIPOMOČKI

Priporočljivo je, da s seboj prinesete športno opremo, dodatne pripomočke pa boste prevzeli na prizorišču.  

Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life