PATRICIA PANGERŠIČ
PATRICIA PANGERŠIČ
Osebna trenerka
Vadba
BOOTYCAMP

PATRICIA PANGERŠIČ, Osebna trenerka

O PATRICII 

Patricia je profesionalna osebna trenerka, ki je svoje poslanstvo zasnovala tako na lastni izkušnji s preobrazbo postave kot tudi z dolgoletnim delom na področju osebnega in online trenerstva. Na družbenih omrežjih ji sledi več kot 111.000 fantov in deklet, s katerimi dnevno deli preverjene nasvete za zdravo prehrano, pravilno izvajanje vaj in še marsikatere druge podrobnosti, ki so pomembne za zdrav življenjski slog. 

 

Ponaša se s številnimi zadovoljnimi strankami, ki so prav z njeno pomočjo dosegle željeni cilj, o njenih uspehih pa pričajo vedno znova razprodane zaloge kuharskih knjig, fit planerjev in vadbenih programov Fit akademija. 

 

BOOTYCAMP

Če si naveličana pretežkih vaj in dolgih treningov, pri katerih komaj čakaš, da se končajo, te Patricia vabi, da se ji pridružiš na BOOTYCAMP-u! 

Bootycamp je kratka, intenzivna in zabavna 30-minutna vadba, na kateri boste s Patricio dali poudarek na oblikovanje najbolj kritičnih delov telesa - trebuh, noge in zadnjico! V prvem delu se boste dobro ogreli, nato pa se boste posvetili vajam za krepitev moč in mišic. Patricia komaj čaka, da ti predstavi kombinacijo, ki preverjeno učinkuje.

 

Individualizacija omogoča, da je vadba primerna tako za začetnice kot tudi za fizično bolj pripravljene posameznice.

Pripomočki: zaželjena je vadbena podloga; v kolikor imamo elastiko pa lahko pri treningu uporabimo tudi toRDEČI ODER (11:00 - 11:45) 

Powered by Froala Editor

Sponzorji

Sponzorji