Patricia Pangeršič
Patricia Pangeršič
osebna profesionalna trenerka (AFP)
Vadba
BOOTYCAMP
#migispatricio
#migimigi
#bootycamp
migimigidan2020

Patricia Pangeršič, osebna profesionalna trenerka (AFP)

O PATRICII 

Patricia je profesionalna osebna trenerka, ki je svoje poslanstvo zasnovala na lastni izkušnji s preobrazbo postave. Na družbenih omrežjih ji sledi več kot 87.000 fantov in deklet, s katerimi dnevno deli preverjene nasvete za zdravo prehrano, pravilno izvajanje vaj in še marsikatere druge podrobnosti, ki so pomembne za zdrav življenjski slog. Ponaša se s številnimi zadovoljnimi strankami, ki so prav z njeno pomočjo dosegle zaželen cilj, o njenih uspehih pa pričajo vedno znova razprodane zaloge vadbenih pripomočkov, fit kuharic in vadbenih programov Fit akademija. 


BOOTYCAMP

Če si naveličana dolgočasnih, pretežkih vaj in dolgih treningov, pri katerih komaj čakaš, da se končajo, te Patricia vabi, da se ji pridružiš na BOOTYCAMP-u! 


Bootycamp je kratka, intenzivna in zabavna 30-minutna vadba, na kateri boste s Patricio dali poudarek na oblikovanje najbolj kritičnih delov telesa - trebuh, noge in zadnjico! V prvem delu se boste dobro ogreli, nato pa se boste posvetili vajam za krepitev moč in mišic. Patricia komaj čaka, da ti predstavi kombinacijo, ki zares učinkuje! 


Individualizacija omogoča, da je vadba primerna tako za začetnice kot tudi za fizično bolj pripravljene posameznice.


PRIPOMOČKI 

Priporočljivo je, da pred udeležbo spletnega programa pripravite tudi blazino za vadbo. Powered by Froala Editor

Pokrovitelji dogodka

As
Fitnessclub stegne Radio aktual Aleja Hervis Oshee Erdinger Migimigi