Petra Ugrin Parovel
Petra Ugrin Parovel
dipl. univ. kineziologinja, osebna trenerka in strokovnjakinja za prehrano (AFP)
Vadba
BOOTYCAMP
#migimigidan2019
#bootycamp
#migispetro

Petra Ugrin Parovel, dipl. univ. kineziologinja, osebna trenerka in strokovnjakinja za prehrano (AFP)

O PETRI

Petra Ugrin Parovel je kineziologinja, ki je zadnjih osem let namenila raziskovanju fitnesa in vsega povezanega z zdravim ter fit načinom življenja. Čeprav nikoli prej ni bila športnica, je s prvim treningom začutila tako močno ljubezen do tega področja, da se je odločila podati na pot osebnega in spletnega trenerstva. Na družbenih omrežjih ji sledi več kot 20.000 fantov in deklet, s katerimi deli nasvete za zdrav življenjski slog in brez zadržkov razkriva resnično plat svoje zgodbe o uspehu.


VADBA: BOOTYCAMP 

Bootycamp je hiter in efektiven trening celotnega telesa, ki ga lahko obiskovalci izvajajo tudi doma, in sicer brez kakršnih koli pripomočkov. Je najbolj učinkovita oblika treninga za izgubo maščobe in pridobivanje oblike telesa, s poudarkom na zagotavljanju čvrste in oblikovane zadnjice. 


Vadba je nizka do srednje intenzivna, zato je primerna tako za začetnike, kot tudi športno aktivne osebe. 


PRIPOMOČKI 

Priporočljivo je, da s seboj poleg športne opreme prinesete tudi blazino za vadbo. 


PREDAVANJE: RAZBIJANJE MITOV Z DRUŽBENIH OMREŽIJ 

Petra je ena od redkih fitneserk, ki ne ovinkari in poleg navidezne vrhunske plati pokaže tudi tisto pravo, resnično plat zdravega načina življenja. Kaj pa sploh je resnično poleg vsega tistega, kar vidimo na družbenih omrežjih? Res obstajajo pravila fitnes življenjskega sloga, ki veljajo za vse? Je za izgubo kilogramov res treba manj jesti? Je počep res prava vaja za oblikovanje zadnjice? Kako se znebiti celulita? Vse to in še več boste izvedeli na njenem bombastičnem predavanju, na katerem bo razbijala mite z družbenih omrežij.

Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life