REBEKA DREMELJ / DR. IVICA FLIS
REBEKA DREMELJ / DR. IVICA FLIS
Podjetnica / Specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine
Vadba
KAKO SPRAVIMO NAŠE HORMONE V RED

REBEKA DREMELJ / DR. IVICA FLIS, Podjetnica / Specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine

O REBEKI DREMELJ

Ko je leta 2001 snela lepotno krono, se je podala na samostojno poslovno pot in začela delati vse ter še več od tega. Je priznana slovenska pevka, bila je voditeljica številnih televizijskih oddaj, bila je na naslovnicah praktično vseh slovenskih časopisov in revij, nastopala je v vseh oddajah na televiziji in radiu v Sloveniji, skočila je že iz skoraj vsake reklame in včasih se bojimo odpreti konzervo, da nam ne skoči na kuhinjski pult .  

Imela je svojo blagovno znamko spodnjega perila Rebeka’s Dream, posnela je osem studijskih albumov, nastopala je po vseh državah bivše Jugoslavije, igrala je v dveh filmih, na Eurosongu je zastopala Slovenijo, dvakrat je pela na Havajih in se podpisala pod tri megauspešne parfumske vonje MySpirit by Rebeka.

Vmes je zbolela za rakom, ga premagala in začela pisati blog nepremagljiva. Z njim je svoje zveste sledilke spustila v svoj svet. Čez 100.000 bralk je bilo jasno sporočilo, da ženske Rebeki želijo prisluhniti in da želijo še. Zato sta se s solastnico blagovne znamke nepremagljiva.si Andrejo odločili, da je čas, da Slovenija dobi spletno mesto za “ta prave babe”! Tiste nad 40 let. :) Pa tudi tiste mlajše seveda. Za vse nepremagljive. 

 

O DR. IVICI FLIS

Ivico Flis najdete jo v Zdravstvenem centru Flis v Mariboru. V osnovi je specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine s širokim zaledjem znanj vzhodnih medicinskih znanosti, alternative in funkcionalne medicine. S celovitim pristopom na osnovi medicinskih, etičnih in ostalih veščin želi prav vsakemu zagotoviti življenje brez bolečin zlasti pa kakovostno življenje v vseh starostnih obdobjih.Je čista enciklopedija na področju hormonov in je tista, ki je Rebeki, po operaciji raka ščitnice, pomagala povrniti življensko energijo. 

 

KAKO SPRAVIMO NAŠE HORMONE V RED

Z veseljem spremljamo rojstvo in odraščanje, a hkrati vztrajno odrivamo misel na staranje – a staramo se od rojstva naprej! Naše fizično telo doletijo različne bolezni in obrabe, psiho poriše in popiše nepregledna množica ljudi, dogodkov in vtisov. Zelo brezskrbno uporabljamo v našem telesu vse, kar nam je narava podarila – šele, ko se nam zalomi, ko nas to, od narave podarjeno telo nekje izda in zboli, šele takrat ga dejansko opazimo in se ga zavemo. Takrat spoznamo, da je telo namenjeno gibanju (in ne sedenju), da je v življenju pomembna tista prava energija in da iskrice v očeh dodajo kakovost našemu bivanju tukaj. V skrbi za zdrave sklepe in vse ostale dele telesa, pogosto pozabimo poskrbeti za zdravje naših žlez in hormonov. Hormoni so majhne, a zelo potentne molekule, ki v telesu regulirajo in vplivajo na številne procese. Močno vplivajo na stabilnost psihe, na notranje doživljanje in odzivanje, na spanje, ljubezen, gibanje….in res so izjemnega pomena v ohranjanju imunosti, igrivosti, razigranosti, gibčnosti in tudi nagajivosti. 

Obstaja veliko dejavnikov tveganja, kot so genetika, umazano in nezdravo okolje, hrana in pijača (in še več njih), vendar naša čustva in izbira življenjskega sloga najmočneje vplivajo na lastno zdravje in dobro počutje. To spoznanje nas naredi močnejše. Pot iz pasivnosti in bolezni je vedenje, da lahko sami v resnici najbolje krepimo naše telo. In zmeraj sami zavestno izberemo, kaj bomo izbrali.


BELI ODER (12:00 - 12:45) 

Powered by Froala Editor

Sponzorji

Sponzorji