Tinkara Končar
Tinkara Končar
Mednarodna učiteljica joge (Bikram Yoga, Yoga Medicine)
Vadba
SLOW FLOW
#migimigidan2019
#slowflowyoga
#bikramyoga
#migistinkaro

Tinkara Končar, Mednarodna učiteljica joge (Bikram Yoga, Yoga Medicine)

O TINKARI  

Tinkara Končar je joga učiteljica z več kot osem letnimi izkušnjami počevanja joge, 1000-urnim certifikatom bikram joge, ter 500-urnim certifikatom Yoga Medicine, ki ga trenutno nadgrajuje s 1000-urnim! Od leta 2016 je s partnerjem Simonom solastnica Tinks Yoga centra, kjer ponujajo redne vadbe vseh vrst joge, predvsem pa nenehno podporo Tinks Yoga skupnosti! Svojo pot je začela v Združenih državaH Amerike in s poučevanjem bikram joge nadaljevala po vsem svetu - Indija, Tajska, Izrael, Havaji in večina Evrope. Ko prideš v Tinks Yoga center lahko pričakuješ odprt prostor, da si točno to, kar si tisti dan! Pa še dobro fizično počutje, ki se kaže navzven, kakšen objem in pogovor :) 

 

Na Migimigi dogodku vas bo popeljala skozi joga vadbe SLOW FLOW ter BIKRAM JOGO, ki so jih z izkušnjami in odzivom rednih vadečih nadgradili in razvili v sistem, ki danes pomaga več tisočim v Sloveniji!

 

SLOW FLOW VADBA 

 

Slow Flow vadba je za vse, ki se želijo na Migimigi dnevu počutiti sproščene, neobremenjene in pripravljene na zabaven dan, ki je pred nami! Je edinstvena joga vadbe, znotraj katere Tinkara gib tako tesno poveže z dihom, da telo popolnoma raztegneš, spustiš odvečen stres in se v končni položaj uležeš brez bolečin v telesu! Sestavljena je iz elementov klasične (hatha) joge in popolnih novosti, ki so jih v zadnjih treh letih izoblikovali v Tinks Yoga centru in pripomore k telesu brez bolečin, sproščenosti, razbremenitvi uma, raztegu, polnem vdihu v pljuča, odprtosti in popolni umiritvi. 

 

Primerna je tako za ženske kot moške, začetnike in nadaljevalce joge! Predznanje ni potrebno. 

 

PRIPOMOČKI 

 

Priporočljivo je, da s seboj poleg športne opreme prinesete tudi blazino za vadbo.

 

BIKRAM JOGA 

 

Bikram joga je revolucionarna joga vadba, ki je bila ustvarjena izključno zato, da telo pozdravi bolečin! Izvaja se v ogreti in vlažni joga sobi, tokrat pa vam bo ekskluzivno predstavljena v naravi na Migimigi dnevu! Tinkara bikram jogo vadi in uči že več kot osem let, v zadnjem letu pa so v Tinks Yoga centru izoblikovali TERAPIJO BIKRAM JOGE, ki jo poučujejo EDINI V SLOVENIJI! Bikram vadba telo raztegne kot nobena druga, podpira fokus, pomaga pri različnih vrstah artritisa, je top rehabilitacija po poškodbi kolen in blagodejno vpliva na vse sisteme v telesu – živčne, prebavne, hormonske in je najboljši kozmetični produkt za tvojo kožo! 

 

Je začetniška vadba in je primerna za VSE udeležence. Predznanje ni potrebno. 

 

PRIPOMOČKI 

 

Priporočljivo je, da s seboj poleg športne opreme prinesete tudi blazino za vadbo.

 

Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life