Urška Rihter
Urška Rihter
Body & Soul coach, inštruktorica fitnesa (FZS)
Vadba
CONNECTION WORKOUT
#migimigidan2019
#connectionworkout
#migizursko

Urška Rihter, Body & Soul coach, inštruktorica fitnesa (FZS)

O URŠKI 

Urška Rihter je ustanoviteljica Centra Celote, Body & Soul coach, inštruktorica fitnesa (FZS), motivatorka in avtorica številnih gibalnih programov. Navdihujoča trenerka za dušo in telo je skozi svojo življenjsko pot spoznala, da pri gibanju ne gre le za fizično dejavnost, temveč slednja lahko zelo blagodejno vpliva tudi na naše duševno zdravje. Njene vadbe so revolucionarne, saj skozi gibanje vadečim pomagajo najti stik s samim sabo. 


CONNECTION WORKOUT 

Connection Workout je vadba, ki združuje vse aspekte vadb Urškinega Centru Celote. Gre za osvajanje pravilnih gibalnih vzorcev, ki se jih žal nismo naučili skozi vsa leta našega življenja. Ker med vadbo ohranjamo fokus in povezavo s samim s sabo od znotraj navzven, tako razvijamo poleg zunanje moči tudi notranjo moč. Vadba zajame aktivacijo celotnega telesa in vseh mišičnih skupin ter nas napolni z svežo življenjsko energijo. Po njej se počutimo sveže, ravno prav utrujeno in predvsem je efektivna na dolgi rok. 


Vadba združuje elemente od nizke do visoke intenzivnosti in je primerna tako za začetnike, kot tudi za  športno aktivne osebe.


PRIPOMOČKI 

Priporočljivo je, da s seboj poleg športne opreme prinesete tudi blazino za vadbo. 

Powered by Froala Editor

Sponzorji projekta

As
Bodyfit Zlato polje Cabana Fitnessclub stegne Relive shop Smart sport Oshee ProAction Radio aktual G4g lunay mg life