VITKA RITKA
VITKA RITKA
Osebno trenerstvo
Vadba
VITKA RITKA CYCLING PARTY

VITKA RITKA, Osebno trenerstvo

O VITKI RITKI

Vitkaritka.si je skupnost, ki jo sestavljata Barbara in Jakob, nekoč uspešna plesalca, ki sta kasneje postala licencirana trenerja, zaljubljena v najrazličnejše oblike gibanja. Verjameta, da obstaja način, da vsak v svojem telesu začuti pozitiven tok energije, ki pripomore biti še uspešnejši na vseh področij svojega življenja. Zadala sta si cilj, da pokažeta ljudem, da ni treba postati fitnes guru in da pot do telesa, zdravja, energije in samozavesti, ki bodo krasili vaše življenje, v resnici ni prav nič zapletena.

 

VITKA RITKA CYCLING PARTY

Stacionarno kolo v najlepši telovadnici v Sloveniji, čudoviti naravi Volčjega potoka, odlična glasba in dva precej odštekana inštruktorja, ki bosta preizkušala tvoje meje, predvsem pa poskrbela, da se bomo noro zabavali.

 

Pod vodstvom Barbare in Jakoba, bomo sedli na kolo in na mestu odpeljali nekaj razgibanih kilometrov ob dinamični glasbeni podlagi.

 

Intervalni trening v vseh možnih položajih, ki jih kolo omogoča, je primeren za vse, saj vsako kolo omogoča individualno nastavitev težavnosti. Naloga Barbare in Jakoba pa bo, da te prepričata, da daš od sebe več, kot misliš da si sposoben/sposobna. 

 

Obljubljata švic v potokih, srčni utrip med oblaki in žur kot da bi bil raj na zemlji.


RUMENI ODER (12:00 - 12:45)

RUMENI ODER (15:00 - 15:45)  Powered by Froala Editor

Sponzorji

Sponzorji