ŽAN ZUPANČIČ (SPOZNAJ PREHRANO)
ŽAN ZUPANČIČ (SPOZNAJ PREHRANO)
Mag. inž. prehrane
Vadba
KAKO IZGUBITI MAŠČOBNE OBLOGE

ŽAN ZUPANČIČ (SPOZNAJ PREHRANO), Mag. inž. prehrane

O SPOZNAJ PREHRANO

Strokovnjaki s področja prehrane z enim skupnim ciljem: približati prehrano ljudem. Pišemo, govorimo, ustvarjamo ter objektivno in nepristransko razglabljamo o aktualnih temah s področja prehrane, ki so plod znanja celotne ekipe. Zavedamo se širine, ki jo zajema beseda prehrana. Za nekoga zgolj vsakodnevno početje, za druge pot do boljše samopodobe, za tretje razlika med zdravjem in boleznijo. Z znanjem, ki smo ga nabirali tekom študija ter ga izpopolnjujemo iz dneva v dan, si prizadevamo podajati strokovno podkrepljene informacije in ti zagotoviti, da boš na pravi način  spoznal/a prehrano.

 

O ŽANU

Žan Zupančič je soustanovitelj zavoda SpoznajPrehrano, po izobrazbi pa magister Prehrane, ki se poleg tega lahko pohvali tudi z opravljenim strokovnim izpitom za dietetika v zdravstveni dejavnosti. Žan na dnevni bazi pomaga ljudem, katerih cilj je trajna izguba odvečnih maščobnih oblog. Na predavanju bo razkril, kako lahko to dosežeš tudi ti. 

 

KAKO IZGUBITI MAŠČOBNE OBLOGE

Rdeča nit predavanja bodo prehranske navade, ki jih mora posameznica/k osvojiti če želi trajno izgubiti in ohranjati zdravo telesno maso. BELI ODER (14:00 - 14:45)  

Powered by Froala Editor

Sponzorji

Sponzorji